Dauny | Koos Kluytmans interieurs Oisterwijk
Footer Kooskluytmans Grijs

Open zondag: Op zondag 23 juni zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Open zondag: Op zondag 23 juni zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Dauny van Koos Kluytmans

Bekijk hier de Dauny collectie van Koos Kluytmans. Heeft u advies nodig? Onze experts helpen u hier graag bij. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

Product

Serie

Vulling

Tijk

Maat Kussens

Maat Dekbedden

Hardheid Kussens

Warmte Dekbedden

Prijs

tot

Dauny: Luxe en Duurzaamheid

Dauny combineert luxe en duurzaamheid in hun beddengoed. Met exclusief eiderdons en Zwitsers vakmanschap, bieden Dauny producten ongeëvenaard comfort en kwaliteit. De duurzame en ethische productieprocessen zorgen voor milieuvriendelijke keuzes. Dauny beddengoed is hypoallergeen, ideaal voor gevoelige huid. Bezoek onze website om het assortiment te ontdekken en ervaar de perfecte mix van luxe en duurzaamheid met Dauny.

Dit betekent dat de materialen die gebruikt worden voor de productie van bedden en matrassen zoveel mogelijk recyclebaar en hernieuwbaar zijn. Auping streeft naar een volledig circulaire productieketen, waarbij afval tot een minimum wordt beperkt en materialen opnieuw worden gebruikt. Dit sluit aan bij hun visie dat een uitgeruste wereld een betere wereld is. Daarnaast innoveert dit merk voortdurend om de slaapervaring te verbeteren. Dit doen ze door samen te werken met slaapexperts en gebruik te maken van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technologieën. Bijvoorbeeld, hun matrassen en bedbodems zijn ontworpen om optimale ventilatie en ondersteuning te bieden, wat essentieel is voor een gezonde nachtrust.

Dauny Dekbedden: Ultieme Warmte

Dauny dekbedden bieden ultieme warmte en comfort dankzij hun premium eiderdonsvulling. Dit Zwitserse merk combineert hoogwaardige materialen en vakmanschap voor een heerlijke nachtrust. De dekbedden zijn duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd, en hypoallergeen, perfect voor mensen met allergieën. Of het nu zomer of winter is, met een Dauny dekbed slaap je altijd comfortabel. Bezoek onze website om het assortiment te ontdekken en vind jouw ideale dekbed.

Wat klanten over ons vertellen

Mart Raaijmakers

Goede service en garantie! Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs en goede adviezen, echt een aanrader!

Marian Hopmans

Prachtige meubels!

Lysbeth Mulder

Altijd goede service en erg vriendelijk, ook als er later thuis wat aan de hand is.

Johan van Kuijk

Hier word je geweldig geholpen!

Hans Diepens

Fijne zaak met goede service.

Cees Janbroers

Prima zaak met goede service en fijne mensen en goede spullen!

Koos Kluytmans Interieurs Koos Kluytmans Interieurs Koos Kluytmans Interieurs Koos Kluytmans Interieurs Koos Kluytmans Interieurs Koos Kluytmans Interieurs