Leolux | Design meubelen | Ruime collectie | Hoge kwaliteit
Koos Kluytmans Interieurs

Leolux: Innovatie en ambacht in meubelontwerp

Leolux is een gerenommeerd Nederlands meubelmerk dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige vakmanschap. Sinds de oprichting in 1934 heeft Leolux zich gepositioneerd als een pionier op het gebied van eigentijds meubeldesign, waarbij esthetiek en comfort naadloos samenkomen. Het merk combineert traditionele ambachtelijke technieken met moderne technologieën, wat resulteert in unieke en duurzame meubelstukken die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn. Ontdek onze ruime collectie aan Leolux meubelen.

Let op! De prijzen van de meubelen zijn in leder Senso en stof groep 1 met uitzondering van outlet producten en speciale acties.

Snel onze top producten van dit prachtige merk shoppen? Ontdek dan de Leolux banken of Leolux stoelen.

Het merk Leolux

Leolux heeft zijn wortels diep verankerd in de Nederlandse ontwerptraditie, maar het merk heeft altijd een internationale visie gehad. Dit komt tot uiting in de diversiteit van de ontwerpen en de samenwerking met getalenteerde ontwerpers van over de hele wereld. Door deze samenwerkingen heeft het merk een brede collectie kunnen ontwikkelen die varieert van tijdloze klassiekers tot gedurfde, avant-gardistische stukken.

Een van de kenmerkende aspecten van Leolux is de focus op duurzaamheid en kwaliteit. Elk meubelstuk wordt met de hand gemaakt in de fabriek in Venlo, waar vakmanschap en oog voor detail centraal staan. Dit garandeert niet alleen een lange levensduur van de producten, maar ook een hoog comfortniveau en een uitstekende afwerking.

Producten van Leolux

Leolux biedt een uitgebreide reeks producten die aan verschillende behoeften en stijlen voldoen. Het assortiment omvat onder meer banken, fauteuils, eetkamerstoelen, en tafels. Elk product is ontworpen met een focus op ergonomie, comfort en esthetiek, wat zorgt voor een harmonieuze toevoeging aan elk interieur.

Banken: Leolux-banken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van strak en modern tot zacht en uitnodigend. De banken zijn ontworpen om maximale flexibiliteit te bieden, met opties voor verschillende opstellingen en bekledingsmaterialen. Bekende modellen zoals de "Pallone" en "Bellice" combineren innovatief design met uitzonderlijk comfort.

Fauteuils: De fauteuils van Leolux zijn iconische stukken die zowel comfort als stijl bieden. Modellen zoals "Caruzzo" en "Scylla" zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een perfecte balans tussen ondersteuning en ontspanning.

Eetkamerstoelen: Eetkamerstoelen van Leolux zijn ontworpen om elke eethoek te verrijken met hun stijlvolle uiterlijk en comfortabele zitervaring. Ze zijn beschikbaar in verschillende materialen en kleuren, waardoor ze gemakkelijk in elk interieur passen.

Tafels: Leolux biedt ook een selectie van tafels die variëren van eetkamertafels tot salontafels. Deze tafels zijn ontworpen met een focus op functionaliteit en design, met hoogwaardige materialen en een verfijnde afwerking.

Ontdek de voordelen

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kiezen van Leolux meubels, wat het merk onderscheidt van vele anderen.

Kwaliteit en Vakmanschap: Elk Leolux-meubelstuk wordt met de hand gemaakt door ervaren vakmensen, wat resulteert in producten van de hoogste kwaliteit. Dit ambachtelijke proces garandeert niet alleen duurzaamheid, maar ook een ongeëvenaarde aandacht voor detail.

Duurzaamheid: Het merk hecht veel waarde aan duurzaamheid, zowel in het productieproces als in de keuze van materialen. Het merk streeft ernaar om milieuvriendelijke materialen te gebruiken en duurzame productiemethoden toe te passen.

Comfort: Comfort staat centraal bij elk ontwerp van dit merk. De meubels zijn ergonomisch ontworpen om maximale ondersteuning en comfort te bieden, wat essentieel is voor een langdurig gebruik.

Innovatief Design: Leolux staat bekend om zijn innovatieve benadering van meubeldesign. Door samen te werken met gerenommeerde ontwerpers en gebruik te maken van moderne technologieën, blijft het merk vooroplopen in de meubelindustrie.

Personalisatie: Een ander groot voordeel van dit merk is de mogelijkheid tot personalisatie. Klanten kunnen hun meubels aanpassen aan hun specifieke wensen en behoeften, van de keuze van de bekleding tot de configuratie van het meubelstuk.

Leolux kopen bij Koos Kluytmans Interieurs

Leolux is een merk dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Met een breed scala aan producten die variëren van banken en fauteuils tot tafels en accessoires, biedt Leolux iets voor elke smaak en elk interieur. Het ambachtelijke vakmanschap, gecombineerd met een focus op comfort en esthetiek, maakt it merk een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar stijlvolle en duurzame meubelstukken. Heeft u advies nodig? Onze experts helpen u hier graag bij. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken.