Boxsprings kopen - Kies kwaliteit & comfort - Ruime collectie
Footer Kooskluytmans Grijs

Open zondag: Op zondag 23 juni zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Open zondag: Op zondag 23 juni zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Boxsprings van Koos Kluytmans

Bekijk hier de boxsprings van Koos Kluytmans. Heeft u advies nodig? Onze experts helpen u hier graag bij. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

Ontdek onze Boxsprings 120x200, Boxspring 140x200, Boxsprings 160x200 of Boxsprings 180x200.

Boxsprings zorgen voor een hemelse rust

Boxsprings, de comfortabele bedden die een perfecte balans bieden tussen stijl en gemak. Het zijn niet zomaar bedden; ze stralen luxe en comfort uit. Door de  constructie, bestaande uit een stevig frame met daarbovenop een comfortabel matras en een veerkrachtige boxspring, bieden ze de ultieme slaapervaring.

Voordelen van boxsprings

Een van de grootste voordelen van boxsprings is de uitstekende ondersteuning die ze bieden. Door de combinatie van de verende boxspring en het matras zorgen ze voor een ergonomische slaaphouding en verminderen ze rug- en gewrichtspijn. Het tweede voordeel is dat boxsprings zijn gemaakt om lang mee te gaan. De hoogwaardige materialen waaruit ze zijn vervaardigd, zoals stevig hout en kwaliteitsvolle stoffen, garanderen dat ze jarenlang meegaan zonder aan comfort in te leveren. Naast comfort zijn boxsprings ook een lust voor het oog. Met hun elegante ontwerpen en luxe stoffering voegen ze een vleugje stijl toe aan elke slaapkamer en dat is ook niet onbelangrijk toch?

Het comfort van boxsprings

Stelt u voor dat u elke nacht in een oase van comfort slaapt. Dat is precies wat een boxspring biedt. Dankzij de perfecte combinatie van een veerkrachtige boxspring en een zachte matras voelt u zich alsof u op een wolk zweeft. De vering van de boxspring verdeelt het lichaamsgewicht gelijkmatig en verlicht drukpunten, waardoor u wakker wordt met vernieuwde energie en zonder pijnlijke spieren.

Maak de juiste keuze

Als u op zoek bent naar een bed dat niet alleen comfortabel is, maar ook een statement maakt in uw slaapkamer, dan is een boxspring de perfecte keuze. Of u nu geniet van een ontspannen nachtrust of uw slaapkamer extra stijl wilt geven, een boxspring biedt het beste van beide werelden: functionaliteit en stijl. Bovendien investeert u met een boxspring in uw gezondheid en welzijn op lange termijn, waardoor het niet alleen een aankoop is, maar eerder een investering in een goede nachtrust.

Boxspring kopen bij Koos Kluytmans Interieurs 

Het is wel duidelijk dat een boxspring de perfecte toevoeging is aan uw slaapkamer. Het bed biedt comfort en luxe en zorgt voor ultieme ondersteuning, duurzaamheid en stijl. Gun uzelf de rust die u verdient en kies voor een boxspring. Heeft u nog advies nodig welk bed het beste bij u past? Kom dan langs in onze showroom in Oisterwijk. Koos Kluytmans Interieurs geeft deskundig slaapadvies en helpt u graag de juiste keuze maken.

Wat klanten over ons vertellen

Mart Raaijmakers

Goede service en garantie! Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs en goede adviezen, echt een aanrader!

Marian Hopmans

Prachtige meubels!

Lysbeth Mulder

Altijd goede service en erg vriendelijk, ook als er later thuis wat aan de hand is.

Johan van Kuijk

Hier word je geweldig geholpen!

Hans Diepens

Fijne zaak met goede service.

Cees Janbroers

Prima zaak met goede service en fijne mensen en goede spullen!

Koos Kluytmans Interieurs Koos Kluytmans Interieurs Koos Kluytmans Interieurs Koos Kluytmans Interieurs Koos Kluytmans Interieurs Koos Kluytmans Interieurs