Slapen

 1. Boxsprings

  Onze collectie boxsprings is zeer veelzijdig. Wij hebben een selectie modellen in onze toonzaal van gereputeerde boxspringproducten zoals Auping, Kuperus, Eastborn, HML en van Landschoot. Diverse stijlen en uiteenlopende prijsklassen.

  34 model(len)

  Bekijken
 2. Ledikanten

  In onze collectie treft u ledikanten aan van diverse fabrikanten. Strak en tijdloos van bijvoorbeeld Auping en Hulsta, maar ook landelijk en zelfs klassiek. Een ding hebben ze allen gemeen: de kwaliteit is steeds top. 

  35 model(len)

  Bekijken
 3. Bedbanken

  Slaapbanken zijn zeer functioneel in een logeerkamer of in een studiowoning. Wij hebben gekozen voor fabrikanten van slaapbanken die slaapbanken produceren die ook volwaardige zitbanken zijn. Goed zitten en gezond slapen zijn voorwaarden.

  2 model(len)

  Bekijken
 4. Matrassen en toppers

  Koos Kluytmans Interieurs heeft een selectie gemaakt van comfortabele en duurzame matrassen en matrastoppers. De doelstelling is dat onze klanten een verantwoorde keuze kunnen maken uit een collectie matrassen die garant staan voor de beste prijs-kwaliteit verhouding en waar men dus jarenlang heerlijk en gezond op zal kunnen slapen. In onze toonzaal willen we je graag begeleiden bij het maken van de goede keuze en stellen we alle matrassen beschikbaar om uitgebreid uit te proberen. We werken onder andere met matrassen van Auping, Tempur, Swissflex, hml bedding, Kuperus, Van Landschoot en Brouwers bedding.

  24 model(len)

  Bekijken
 5. Matrasdragers

  Een goed matras verdient niet alleen een goede ondersteuning, maar is noodzakelijk om een optimaal en duurzaam ligcomfort te kunnen bieden. Een matrasdrager dient een goede ondersteuning te bieden, voor de juiste ventilatie te zorgen en te corrigeren waar nodig is. Een goed slaapsysteem bestaat uit een matras en een bodem die goed op elkaar zijn afgestemd. Een algemene richtlijn is dat een latex of een schuimmatras het beste op een lattenbodem of op een schotelbodem tot zijn recht komt en een pocketveringmatras het beste gecombineerd kan worden met een spiraalbodem of een boxspring. Vaak ontwikkelen fabrikanten slaapsystemen waarbij de matrassen en matrasdragers op elkaar zijn afgestemd.  

  19 model(len)

  Bekijken
 6. Klamboe

  Muggen kunnen je uit je slaap houden. Maar gelukkig is er een oplossing: de klamboe ofwel muskietennet. De klamboe is een groot net dat over je bed wordt gehangen en ervoor zorgt dat de muggen niet bij je kunnen komen terwijl je aan het slapen bent. Je kunt dus lekker doorslapen en genieten van een goede nachtrust.

  0 model(len)

  Bekijken
 7. Kledingkasten

  Kledingkasten zijn niet alleen functioneel maar kunnen ook sfeerbepalend zijn en zijn vaak helemaal naar eigen voorkeur samen te stellen. Uitvoeringen met draaideuren, vouwdeuren en schuifdeuren, in houtdessins of lakuitvoeringen, eventueel gecombineerd en deurpanelen met verdelingen gescheiden door baleinen.

  5 model(len)

  Bekijken
 8. Plaids, quilts, spreien

  Breng sfeer in je slaapkamer met een mooie sprei of quilt over je bed. Of maak de finishing touch met een leuke plaid. Uiteraard ook te gebruiken voor over je zitbank.

  5 model(len)

  Bekijken
 9. Hoofdkussens

  Hoofdkussens zijn er in vele soorten en maten en ze variëren aanzienlijk in prijs. Maar van je hoofdkussen heb je iedere dag plezier, tenminste als je het voor jou goede hoofdkussen hebt. Wij adviseren daarom om je goed te oriënteren en te laten adviseren bij de aankoop van een nieuw hoofdkussen. 

  37 model(len)

  Bekijken
 10. Moltons en onderdekens

  Moltons en onderdekens zorgen voor bescherming van de tijk van het matras en voor een aangenaam bedklimaat. Het materiaal waarvan ze gemaakt zijn en de dikte zijn dan ook van groot belang. De meeste moltons zijn van katoen met soms een toevoeging voor de rekbaarheid.

  7 model(len)

  Bekijken
 11. Nachtkastjes

  Collecties nachtkastjes en nachttafeltjes. Geschikt om te combineren met diverse modellen ledikanten en boxsprings of als stand-alone meubel. 

  12 model(len)

  Bekijken
 12. Topmatrassen

  Kies je voor een Scandinavische boxspring? Dan is de keuze van een goede topper van groot belang. Deze bepaalt namelijk in eerste instantie het slaapcomfort. Het topmatras is vooral bepalend voor het bedklimaat.

  13 model(len)

  Bekijken
 13. Hoeslakens

  Lekker een fris bed. Vooral het hoeslaken is daarvoor van belang. Er zijn verschillende soorten hoeslakens, zoals katoen, satijn en jersey. Let goed op de kwaliteit, de maat en de pasvorm. Maar vergeet niet om ook op de kleur te letten, want die zorgt voor de finesse van de sfeer in je slaapkamer.

  13 model(len)

  Bekijken
 14. Dekbedden

  Een dekbed is bepalend voor het klimaat in bed. Om goed te slapen is het belangrijk dat je dekbed voldoende ventileert en goed warmteregulerend is. Dus niet te warm om overmatige transpiratie te voorkomen, maar ook niet te koud want wie wil er nu met koude voeten in bed liggen? 

  24 model(len)

  Bekijken