Over Leolux - Koos Kluytmans interieurs Oisterwijk | Noor-Brabant
Footer Kooskluytmans Grijs

Open zondag: Op zondag 23 juni zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Open zondag: Op zondag 23 juni zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Koos Kluytmans Interieurs Oud

Meer over het merk Leolux

In deze pagina vind u meer informatie over het merk Leolux. Bekijk hier onze product pagina met al onze Leolux producten.

Het verhaal van Leolux

Tijd voor Modern design

Extras over Leolux

Leolux: Het Merk en Zijn Visie

Leolux is een gerenommeerd Nederlands meubelmerk, opgericht in 1934, dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige vakmanschap. Het merk combineert traditionele ambachtelijke technieken met moderne technologieën, wat resulteert in unieke, duurzame meubelstukken die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn

Leolux heeft diepe wortels in de Nederlandse ontwerptraditie, maar met een internationale visie. Dit blijkt uit de diverse ontwerpen en samenwerkingen met getalenteerde ontwerpers wereldwijd, resulterend in een collectie die varieert van tijdloze klassiekers tot avant-gardistische stukken.

Met een sterke focus op duurzaamheid en kwaliteit, worden alle meubelstukken met de hand gemaakt in de fabriek in Venlo. Deze aandacht voor detail garandeert een lange levensduur, hoog comfort en uitstekende afwerking. Leolux staat symbool voor eigentijds design waar esthetiek en comfort perfect samengaan.

Producten van Leolux

Leolux biedt een uitgebreide reeks producten die aan verschillende behoeften en stijlen voldoen. Het assortiment omvat onder meer banken, fauteuils, eetkamerstoelen, en tafels. Elk product is ontworpen met een focus op ergonomie, comfort en esthetiek, wat zorgt voor een harmonieuze toevoeging aan elk interieur.

Banken: Leolux-banken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van strak en modern tot zacht en uitnodigend. De banken zijn ontworpen om maximale flexibiliteit te bieden, met opties voor verschillende opstellingen en bekledingsmaterialen. Bekende modellen zoals de "Pallone" en "Bellice" combineren innovatief design met uitzonderlijk comfort.

Fauteuils: De fauteuils van Leolux zijn iconische stukken die zowel comfort als stijl bieden. Modellen zoals "Caruzzo" en "Scylla" zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een perfecte balans tussen ondersteuning en ontspanning.

Eetkamerstoelen: Eetkamerstoelen van Leolux zijn ontworpen om elke eethoek te verrijken met hun stijlvolle uiterlijk en comfortabele zitervaring. Ze zijn beschikbaar in verschillende materialen en kleuren, waardoor ze gemakkelijk in elk interieur passen.

Tafels: Leolux biedt ook een selectie van tafels die variëren van eetkamertafels tot salontafels. Deze tafels zijn ontworpen met een focus op functionaliteit en design, met hoogwaardige materialen en een verfijnde afwerking.

Ontdek de voordelen

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kiezen van Leolux meubels, wat het merk onderscheidt van vele anderen.

Kwaliteit en Vakmanschap: Elk Leolux-meubelstuk wordt met de hand gemaakt door ervaren vakmensen, wat resulteert in producten van de hoogste kwaliteit. Dit ambachtelijke proces garandeert niet alleen duurzaamheid, maar ook een ongeëvenaarde aandacht voor detail.

Duurzaamheid: Het merk hecht veel waarde aan duurzaamheid, zowel in het productieproces als in de keuze van materialen. Het merk streeft ernaar om milieuvriendelijke materialen te gebruiken en duurzame productiemethoden toe te passen.

Comfort: Comfort staat centraal bij elk ontwerp van dit merk. De meubels zijn ergonomisch ontworpen om maximale ondersteuning en comfort te bieden, wat essentieel is voor een langdurig gebruik.I

Innovatief Design: Leolux staat bekend om zijn innovatieve benadering van meubeldesign. Door samen te werken met gerenommeerde ontwerpers en gebruik te maken van moderne technologieën, blijft het merk vooroplopen in de meubelindustrie.

Personalisatie: Een ander groot voordeel van dit merk is de mogelijkheid tot personalisatie. Klanten kunnen hun meubels aanpassen aan hun specifieke wensen en behoeften, van de keuze van de bekleding tot de configuratie van het meubelstuk.

Ga terug naar onze Leolux producten