Wonen

 1. Fauteuils

  Bij Koos Kluytmans Interieurs hebben we een breed aanbod aan fauteuils. Van merken als Leolux, Jori en rolf Benz. Neem een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij allemaal kunnen leveren.

  94 model(len)

  Bekijken
 2. Eetkamers

  Bij Koos Kluytmans Interieurs hebben we een breed aanbod aan eetkamers. De mogelijkheden zijn eindeloos en elk model is aanpasbaar. Neem een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij allemaal kunnen leveren.

  0 model(len)

  Bekijken
 3. Bankstellen

  Bij Koos Kluytmans Interieurs hebben we een breed aanbod aan bankstellen. Van merken als Leolux, Jori en rolf Benz. Neem een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij allemaal kunnen leveren.

  89 model(len)

  Bekijken
 4. Eetkamerstoelen

  Koos Kluytmans Interieurs heeft een uitgebreide collectie eetkamerstoelen in haar assortiment. Modellen met metalen poten of met houten poten, maar ook tot onder doorgestoffeerd. Uitgevoerd in meubelstof of in leder. Bij veel modellen kan gekozen worden uit een uitvoering met armleuningen of zonder. Soms bestaat ook de mogelijkheid om de stoel op wielen te leveren.

  76 model(len)

  Bekijken
 5. Salontafels-en-bijzettafels

  Koos Kluytmans Interieurs biedt een grote variatie aan salon- en bijzettafels. In diverse materialen zoals hout, glas en metaal of een combinatie daarvan. Vaak zijn verschillende maatvoeringen mogelijk. Salontafels en bijzettafels vervolmaken ieder interieurs, met name door hun functionaliteit. 

  65 model(len)

  Bekijken
 6. Kasten

  Kasten zijn niet weg te denken uit een woonkamer. Denk hierbij aan TV-kasten, boekenkasten, dressoirs, maar ook cabinetkasten. Koos Kluytmans Interieurs levert diverse kasten van producenten als Pastoe, Hülsta en Karat.

  51 model(len)

  Bekijken
 7. Hoekbanken

  Een mooie hoekbank vormt de basis van vele woonkamers. Comfortabel zitten of relaxen met de benen gestrekt, de hoekbank biedt het allemaal. Diverse uitvoeringen zijn mogelijk.

  20 model(len)

  Bekijken
 8. Relaxfauteuils

  Heerlijk genieten na een drukke dag. Een goede relaxfauteuil biedt pure ontspanning en is daarnaast ook nog een aanvulling op je interieur.

  46 model(len)

  Bekijken