Wonen

 1. Fauteuils

  Bij Koos Kluytmans Interieurs hebben we een breed aanbod aan fauteuils. Van merken als Leolux, Jori en rolf Benz. Neem een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij allemaal kunnen leveren.

  86 model(len)

  Bekijken
 2. Eetkamertafels

  Bij Koos Kluytmans Interieurs hebben we een breed aanbod aan eetkamertafels. De mogelijkheden zijn eindeloos en elk model is aanpasbaar. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

  32 model(len)

  Bekijken
 3. Bankstellen

  Bij Koos Kluytmans Interieurs hebben we een breed aanbod aan bankstellen. Van merken als Leolux, Jori en rolf Benz. Neem een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij allemaal kunnen leveren.

  63 model(len)

  Bekijken
 4. Eetkamerstoelen

  Koos Kluytmans Interieurs levert een grote varieteit aan eetkamerstoelen en zelfs eetkamerbankjes in een grote range van prijsklassen. Bekijk het uitgebreide assortiment.

  58 model(len)

  Bekijken
 5. Salontafels en bijzettafels

  Salon- en bijzettafels vervolmaken ieder interieur, met name door hun functionaliteit. Koos Kluytmans Interieurs biedt ze in diverse materialen zoals hout, glas en metaal of een combinatie daarvan. Vaak zijn verschillende maatvoeringen mogelijk.

  41 model(len)

  Bekijken
 6. Hoekbanken

  Een mooie hoekbank vormt de basis van vele woonkamers. Comfortabel zitten of relaxen met de benen gestrekt, de hoekbank biedt het allemaal. Varieer met model, maatvoering, soort bekleding, en chaisse longue of armleuning.

  18 model(len)

  Bekijken
 7. Relaxfauteuils

  Heerlijk genieten na een drukke dag. Een goede relaxfauteuil biedt pure ontspanning en is daarnaast ook nog een aanvulling op je interieur. Ondersteuning van je hele lichaam door voetenbank en hoofdsteun.

  49 model(len)

  Bekijken
 8. Kasten

  Kasten zijn niet weg te denken uit een woonkamer. Denk hierbij aan TV-kasten, boekenkasten, dressoirs, maar ook cabinetkasten. Koos Kluytmans Interieurs levert diverse kasten van producenten als Pastoe, Hülsta en Karat.

  50 model(len)

  Bekijken