Vloeren

 1. Zachte vloerbedekkingen

  Zachte vloerbedekkingen zorgen voor warmte en behaaglijkheid in huis en bieden talloze mogelijkheden om je interieur volledig op elkaar af te stemmen. Ze zijn zowel toepasbaar in woon- en slaapkamer, maar diverse kwaliteiten zijn ook geschikt voor bekleding van trappen en zelfs bruikbaar in keuken of badkamer.

  18 model(len)

  Bekijken
 2. Vloerkleden

  Vloerkleden brengen warmte en sfeer in een woning. Met een vloerkleed kan de finishing touch aan je intereur gegeven worden. Er zijn diverse varianten vloerkleden. Natuurlijk de kant en klaar kleden die meestal in een beperkt aantal kleuren en maten geleverd kunnen worden, maar er zijn ook mogelijkheden om vloerkleden geheel zelf samen te stellen. Hierbij kunnen vaak niet alleen kleur en maatvoering zelf gekozen worden, ook de poolhoogte kan in sommige gevallen door je zelf worden bepaald en het is ook mogelijk om je eigen ontwerp te maken. De doet bijvoorbeeld vloerkledenproducent De Millenerpoort.

  Uiteraard zijn er ook de perzen en Kashmir kleden. Vele soorten kamerbreed tapijt en sisal of kokos lenen zich er ook voor om tot vloerkleed te verwerken. Zelfs de tapijttegels van Heuga kunnen worden samengesteld tot een vloerkleed.

   

  44 model(len)

  Bekijken
 3. PVC vloeren

  PVC vloeren zijn duurzaam, vormvast, makkelijk in onderhoud en natuurgetrouw. Leverbaar in houtmotieven, tegelmotieven of gemarmerd en verlijmd of met clicksysteem.

  20 model(len)

  Bekijken