Vloeren

 1. Zachte vloerbedekkingen

  Zachte vloerbedekkingen zorgen voor warmte en behaaglijkheid in huis en bieden talloze mogelijkheden om je interieur volledig op elkaar af te stemmen. Ze zijn zowel toepasbaar in woon- en slaapkamer, maar diverse kwaliteiten zijn ook geschikt voor bekleding van trappen en zelfs bruikbaar in keuken of badkamer.

  21 model(len)

  Bekijken
 2. Vloerkleden

  Vloerkleden brengen warmte en sfeer in een woning. Bij veel varianten is het mogelijk om vloerkleden geheel zelf samen te stellen. Hierbij kunnen vaak niet alleen kleur en maatvoering zelf gekozen worden, ook de poolhoogte kan door je zelf worden bepaald en het is ook mogelijk om je eigen ontwerp te maken.

  39 model(len)

  Bekijken
 3. Vinyl vloeren

  Enorm onderhoudsvriendelijke vloeren met de uitstraling van hout, natuursteen, betonlook of gemarmerd. Doorgaans op rollen van 400cm breed. In verschillende kwaliteiten leverbaar.

  2 model(len)

  Bekijken
 4. PVC vloeren

  PVC vloeren zijn duurzaam, vormvast, makkelijk in onderhoud en natuurgetrouw. Leverbaar in houtmotieven, tegelmotieven of gemarmerd en verlijmd of met clicksysteem.

  33 model(len)

  Bekijken
 5. Marmoleum

  Marmoleum vloeren zijn duurzaam in gebruik en duurzaam geproduceerd. Daarnaast onderhoudsvriendelijk en functioneel in design.

  5 model(len)

  Bekijken