Auping Original boxspring

Met de Original boxspring kies je voor de perfecte basis voor in je slaapkamer. Optimaal slaapcomfort door het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem (AVS®). De verschillende ventilerende materialen en matras zorgen voor een perfect samenspel. Zo word je elke dag fris en uitgerust wakker.

  • Optimaal ventilerend en comfort door unieke AVS®-systeem
  • Liggevoel afgestemd op jouw wensen
  • Verstelbaar voor extra comfort
  • Samen te stellen in diverse kleuren en stoffering
  • Bekroond door Goed Industrieel Ontwerp

De veelzijdige Auping stoffencollectie nodigt uit tot oneindig variëren en zo creëer je jouw Original boxspring in de stijl die bij jou past. De collectie biedt tal van mogelijkheden als het gaat om materiaal, structuur, reliëf en kleur. De verschillende materialen nodigen uit tot rijke combinaties, waarbij de stoffen in hun weving en kleur optimaal op elkaar afgestemd worden en elkaar vinden in één stijl.

Duurzaamheid is voor Auping een steutelwoord dat overal terugkomt. In productiemethoden, de werkomgeving, de relaties met anderen, en natuurlijk ook in het design en gekozen materialen. Een groot deel van onze stoffen, kan duurzaam worden gescheiden en hergebruikt. Auping werkt nauw samen met trendsettende en kwalitatief hoogstaande Deense stoffenfabrikant Kvadrat. Hun nieuwste ontwikkeling betreft de stof Revive. Een unieke stof die is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Ook de stof Molly heeft bijzondere eigenschappen, gemaakt van ongebleekte en ongeverfde schapenwol in de natuurlijke kleur van het schaap.

De Original boxspring kun je uitbreiden met verschillende hoofdborden in de stijlen Torino (elegant en verfijnd ), Dublin (eigentijds en helder), Nice (robuust en stoer), Milano (klassiek en opvallend), Dominica (rank en stijlvol) en Siena voetbord (recht en modern).