Auping Auronde 1000

De Auping Auronde is een echte designklassieker. Eén die met z’n tijd meegaat. Het bed wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste kleurtrends, eisen en inzichten, ook op het gebied van comfort. Dankzij het heldere en strakke lijnenspel komt het eigentijdse design van het bed volledig tot zijn recht. De mooie ronde vormen in de herkenbare Auronde poten voorzien het bed van een comfortabele en tijdloze uitstraling. Zo is het unieke design van de Auronde een verrijking voor menig slaapkamer. De poot is typerend voor de Auronde. Dankzij het kenmerkende oog monteer je de bedomranding in een handomdraai. Zo komen esthetiek en functionaliteit bij elkaar.

Het bedmodel Auronde is leverbaar in drie verschillende hoogtes. De Auping Auronde 1000 is de laagste uitvoering en tevens het oorspronkelijke ontwerp.

De Auronde heeft niet alleen een tijdloos design, maar ook een buitengewoon lange technische levensduur. Zo zijn de omranding en herkenbare poten gemaakt van hoogwaardig 14-laags beukenhout. En om je te verzekeren van de Auping kwaliteit, is het bed voor een groot deel met de hand vervaardigd. De Auping Auronde wordt met de grootst mogelijke zorg en aandacht gemaakt in de Auping fabriek in Deventer. 

Een perfecte aanvulling op de Auping Auronde, is de bijpassende achterwand met geïntegreerde kasten. Met zijn stijlvolle uitstraling en talloze opbergmogelijkheden, is dit een ideale verrijking van bed én slaapkamer.

Het Auronde bedmodel kan uitgebreid worden met een bijbehorend verschuifbaar Auronde tafeltje. De vorm en het materiaal komen overeen met het bed. Met een keuze uit 14 kleuren, en voor iedere hoogte beschikbaar kun je jouw Auronde geheel naar eigen wens samenstellen. 

De Auronde omranding met hoofdeind en het Auronde tafeltje zijn basic gecertificeerd om hun materiaalkeuze. c2ccertified.com

De Auping Auronde is ook leverbaar als deelbare uitvoering. Dit is een complete 2-persoons Auronde waarvan de beide delen heel eenvoudig uit elkaar en naar elkaar toe kunnen worden gereden. Zo wordt het een stuk makkelijker om het bed op te maken en uw slaapkamer schoon te houden.