Raamdecoratie

 1. Zonwering

  Met zonwering regel je niet allen de lichtinval in een bepaalde ruimte, maar je kunt er ook de sfeer mee maken in huis. Ook bieden bepaalde soorten zonwering, zoals plissé gordijnen, oplossingen voor speciale vormen van raamkozijnen of kiep- kantelramen. Op subtiele wijze kan verduistering of doorkijk geregeld worden met Twist rolgordijnen of met Facet rolgordijnen. Er zijn zelfs mogelijkheden om verschillende typen zonwering te combineren in één product!

  36 model(len)

  Bekijken
 2. Insectenhorren

  Insectenhorren zijn er in vele varianten. Geschikt voor deuren, vaste ramen, draai- kiepramen, open doorgangen, etc. Zeer effectief om insecten buiten te houden. 

  4 model(len)

  Bekijken
 3. Overgordijnen

  Overgordijnen zorgen voor aankleding en sfeer in huis. Daarnaast geven overgordijnen de benodigde privacy indien gewenst. Een effen stof zorgt voor een neutrale basis, terwijl een patroonstof vaak sfeerbepalend is.

  16 model(len)

  Bekijken
 4. Inbetweens

  Inbetweens bieden op een luchtige en sfeervolle manier privacy. Inbetween stoffen kunnen gebruikt worden in combinatie met overgordijnen, maar soms volstaan zij ook afzonderlijk. Een subtiele aankleding van je woonruimte die bepalend is voor het karakter dat je wilt creëren.

  12 model(len)

  Bekijken