vandeursen

Vandeursen heeft het RCPM systeem geïntegreerd in een uitermate comfortabel bedsysteem. Boxspring en matras beschikken over excellente eigenschappen en ergonomische kwaliteiten.

De matras is voorzien van natuurlatex met een afdek van zuiver scheerwol en beschikt over een superieure elasticiteit. En door de opencelstructuur zorgt de matras voor een goede vocht- en temperatuurregulatie. De matras is voorzien van negen comfortzones voor een optimale aanpassing aan jouw lichaam. Door het gebruik van duurzame materialen hoeft de matras nooit meer gekeerd te worden. Door een rits wordt de matras op haar plek gehouden. Dit vergemakkelijkt het opmaken en instoppen van de bedtextiel.

De boxspring van vandeursen is voorzien van thermisch geharde pocketvering en afgedekt met een latex-viscose laag. In de heupzone van iedere boxspring zijn speciale luchtkernen geïntegreerd die de luchtbeweging in de matras mogelijk maken en je in alle mogelijke lighoudingen subtiel wiegen. In het houten onderframe van de boxspring is het RCPM systeem fraai weggewerkt. Al het verwerkte hout heeft het FSC keurmerk. De boxspring is bekleed met kamgaren meubelstof van Kvadrat.


vandeursen